Hyra DJ utrustning

Vi är Stockholms främsta leverantör av DJ utrustning till event & fest. Hos oss hittar du ett brett utbud av den senaste DJ utrustningen från Pioneer. Vi erbjuder lösningar för alla typer av evenemang stora som små. I vårt sortiment hittar du både enklare modeller för hemmafesten men även mer avancerade DJ kit för professionellt bruk. Vår utrustning är regelbundet servad, uppdaterad och levereras alltid funktionstestad innan uthyrning.

DJ Utrustning

Pioneer CDJ-2000NXS & DJM-900 mixer

Klubbvärldens och alla professionella DJ's standard-spelare som klarar både USB, SD-kort samt CD-skivor. Spelaren har även inbyggt ljudkort och kan styra diverse programvaror. Färgskärm med touch, stort jogg-hjul, hot cue, loop, loop cutter, fwd/rev med slipmode, jogs-adjust, beat sync och mycket mer. .
Pris: 2099:-

DJ Utrustning

Pioneer XDJ-RX2

Senaste XDJ-RX2 är en uppgradering av den populära XDJ-RX, kombinerad med funktioner från flaggskeppet NXS2-serien. 2-kanals allt-i-ett-system levererar en professionell DJ-upplevelse och går att ansluta till Rekordbox DJ via din laptop eller musik som lagras på en USB-enhet. Pris: 1399:-

DJ Utrustning

Pioneer CDJ-2000NXS2 & DJM-900NXS2

Pioneers nya flaggskepp med allt som professionella DJs önskar. Perfekt för alla event och fester med kräver det lilla extra. Går att använda med vårt snygga DJ bås. Har alla funktioner du kan tänkas behöva och ytterligare några till.
Spelar CD & USB Pris: 2499:-

DJ Utrustning

Pioneer XDJ-RR

Mycket trevlig instegsmodell från Pioneer DJ. Tar lite plats och har alla funktioner som behövs för att bränna av ett DJ set. OBS, läser endast USB. Går att koppla till Recordbox med dator. Touchskärm och effekter som i XDJ-RX2 Pris: 999:-


LEVERANS & TEKNISK MONTERING

leverans

Leverans

Behöver hjälp med transport av utrustning så erbjuder vi pålitliga leveranser med vår egen lastbilsflotta. Vi kör även ut även på helger.

montering

Montering

Vi erbjuder även hjälp med montering och nedtagning av utrustning. Pris från 350kr/h

Ring oss idag 070 874 02 41 eller maila info@loudevent.se