Hyra DJ Stockholm

Hos oss kan du hyra professionella och tillmötesgående DJs som kan spela rätt blandning av musik på ditt event, födelsedagsfest eller bröllop. Vi är måna om att leverera en förstklassig helhetsupplevelse med musik, bemötande samt ljud och ljus utrustning. Inför ett event hjälper vi dig sätta ihop ett dj paket utifrån behov och budget. Du kan välja att enbart hyra DJ eller DJ med utrustning.

Företagsevent & fest

Sommarfest, produktlansering eller butiksevent

Är ni ute efter dans i slutet på middagen eller bara lite skön stämning på produktlanseringen? Vi vet vad som krävs för ett lyckat företagsevent. Vi har förtroendet att få samarbeta med flertalet high-end brands och PR byråer som varje vecka anlitar oss för olika uppdrag så som; konferenser, sommar och julfest, butiksevent, premiärevent. Vi hjälper Er att boka DJ och hitta rätt ljud och ljusteknik för eventet.

Födelsedagsfest

30, 40 eller 50 års fest? Boka en DJ!

Vill du ha en fest med dans och hålligång? Med en DJ på festen blir det garanterat god stämning. Våra DJ’s spelar din och dina gästers favorit musik. Oavsett om du vill höra dem senaste hitsen eller gamla klassiker så löser våra erfarna DJs den bästa mixen av musik. Självklart kan du önska låtar under kvällens gång. Vi hjälper dig att sätta ihop ett DJ Paket med ljud och ljus utifrån önskemål och budget.

Boka saxofonist med DJ

Garanterad succé

Överraska dina gäster med ett svårslaget underhållnings upplägg som tar festen till nästa nivå. Discjockey och saxofonist är mycket uppskattat på alla typer av event. Utmärkt inslag på tex invigningar och butiksevent med soft lounge musik eller mer svängigt med party-hits på bröllop eller företagsevent. Vill du sätta guldkant på kvällen så är detta verkligen att rekommendera.

Bröllopsfest

Brakfest med rätt bröllopsmusik

Letar ni efter en DJ som får bröllopsfesten att lyfta? Våra DJ’s spelar låtarna som får dina gäster att gå loss på dansgolvet. Vi hjälper ett 100 tal bröllopspar varje sommar med DJ samt ljud och ljus till festen. Hos oss är processen från bokning till utförande lika viktig, och vi finns till förfogande för alla Era önskemål. Tveka inte att kontakta oss!

Våra DJs

Glada, sociala & lyhörda

Våra DJs är lyhörda för dina önskemål och har som främsta uppgift att tillgodose dina gästers välmående. De viktigaste egenskaperna hos en DJ från Loud Event är; Kunna läsa av publiken. Förmåga att spela för den breda skaran. Locka folk till dansgolvet och få dem att dansa. Framför allt, skapa en härlig stämning och atmosfär. Våra DJs får alla gäster att släppa loss på dansgolvet, oavsett om det är ett bröllop, en privatfest eller ett företagsevent.

Musiken

Vi spelar det Ni vill höra

Våra DJ’s är mycket skicklig på att känna av publiken, och kan spela för stora grupper med variation i både ålder och musiksmak. Våra discjockeys anpassar tempo och musik på bästa sätt så att det passar just ert evenemang. Vi ser till att vara väl förberedda med musik och spellistor för just er fest. Under festen är vi tillmötesgående och låter dig och dina gäster önska låtar. Vår vision är enkel - Alla ska ha kul och dansa!

Lyckas med festen!

Få gästerna att dansa

Rätt musik är en stämningshöjare som sprider gott humör bland gäster och festdeltagare! Vi spelar musik som är medryckande och underhållande. Riktigt bra musik kan vara skillnaden på en lyckad fest och en tråkig tillställning. Ge festdeltagarna en kväll de kommer minnas länge med bra musik, mycket dans och många skratt.

Ljud och ljus

Högtalare och ljuspaket

Vi erbjuder dig som kund det allra bästa inom ljud och ljus. Oavsett vilken typ av event du anordnar så ser vi till att det låter bra och ser snyggt ut. Vi har ett brett utbud av högtalare, stora som små samt ljusarmaturer som färgsätter. Vi hjälper dig att anpassa rätt utrustning efter behov och budget.

Boka ett DJ PAKET från 6.995 :-

Välj att hyra DJ med eller utan utrustning. Vi erbjuder prisvärda DJ paket med ljud och ljus utrustning. Våra ljudtekniker hjälper dig med transport och montering. Skicka en förfrågan via formuläret på hemsidan.

 • Vinge Advokatbyrå
  Vi kan verkligen varmt rekommendera Loud Event! Ett fantastiskt bemötande från första början. Trevligt, klart & tydligt vad de kunde erbjuda för paketlösningar. Återkopplade snabbt vid frågor vi hade.
  Vinge Advokatbyrå
  Johan
 • Profile Agency
  Loud Event were invaluable, and the quality of the equipment was excellent. Also they were very helpful and dealt with our requests quickly and efficiently."
  Profile Agency
  Charlotte Dunhoff
 • Bauhaus
  Väldigt bra bemötande och har ett stort engagemang för att få precis det man önskar. Kontakten och utförandet var toppklass från start till mål. Kan varmt rekommendera Loud event!
  Bauhaus
  Victor Bengtsson
 • Spotify
  Always deliver on time, priceworthy and 100% honest. Robert is a very kind and helpful person that always are 150% dedicated to solve problems and help out!
  Spotify
  Martin Grewin
 • Nordea
  "Festen var en succé. Alla jag har pratat med har varit lyriska och lovordat er insats. Tack så mycket för en professionell och brilliant leverans!"
  Nordea
  Erik Gran

Ring oss idag 070 874 02 41 eller maila info@loudevent.se

  DJDJ + ljudDJ + ljud & ljus
  Saxofonist
  0-5050-100100+