Hyra högtalare


Hos Loud Event kan du hyra högtalare och ljudanläggningar för både små och medelstora evenemang. Vi har ljudanläggningar som är enkla att sätta upp och inte kräver någon teknisk kunskap för montering. Dessa passar bra för mindre event, konferenser och tal. Men vi har också lite större ljudanläggningar som passar bra för fester, butiksevenemang och scenframträdanden.

Aktiv högtalare / DJ monitor | 600:-/st
Eventpaket - smidigt & stilrent. Perfekt för mindre mingel, butiksevent. Upp till ca 50 pers | 1800:-
Festpaket 1 - för ca 50-100 pers. | 2499:-
Festpaket 2 - ca 100-150 pers | 3599:-

Högtalare från Electro Voice

Bäst i test!

Loud Event erbjuder ett brett sortiment av högtalare och ljudanläggningar i Stockholm. Våra PA-anläggningar lämpar sig till flertalet användningsområden från event & fest till bröllop och konferens. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt ljud och högtalare utifrån behov och budget. Alla högtalare kan användas till dj utrustning men går även att kopplas via mixer till telefon eller dator om ni vill spela från Spotify. JBL’s produkter hittar du på nattklubbar, konferensanläggningar och även hängandes i luften på stora sportarenor. Hyr din ljudanläggning hos oss - Vi har Stockholms nöjdaste kunder. Ring oss på 08-23 44 50.

Leverans & montage

Gör det enkelt!

Vi ordnar med transport, montage och nedtagning. Pålitliga transporter med vår egen lastbilsflotta. Leveraner sker vanligtvis vardagar 08.00 – 15.00 samt helger 10.00 – 14.00 men kan även ske andra tider efter överenskommelse.

Don't speek DJ?

Är du osäker på vad du behöver hyra till ditt event?
Vi hjälper dig gärna och delar med oss av vår erfarenhet.

Ring oss idag 08-23 44 50 eller maila info@loudevent.se
Bokning & offertförfrågan

Vi hjälper dig gärna med dina frågor, oavsett om det handlar om
uthyrning, funderingar kring ditt event eller om du bara är
nyfiken på vad vi kan erbjuda dig.

Hör gärna av dig! Vi svarar inom 24 h !