Hyra DJ Utrustning

Vi är Stockholms främsta leverantör av DJ utrustning till event & fest. Hos oss hittar du ett brett utbud av den senaste DJ utrustningen från Pioneer. Vi erbjuder lösningar för alla typer av evenemang stora som små. I vårt sortiment hittar du både enklare modeller för hemmafesten men även mer avancerade DJ kit för professionellt bruk. Vår utrustning är regelbundet servad, uppdaterad och levereras alltid funktionstestad innan uthyrning.

Pioneer CDJ-2000NXS2

Klubbvärldens och alla professionella DJ's standard-spelare som klarar både USB, SD-kort samt CD-skivor. Spelaren har även inbyggt ljudkort och kan styra diverse programvaror. Färgskärm med touch, stort jogg-hjul, hot cue, loop, loop cutter, fwd/rev med slipmode, jogs-adjust, beat sync och mycket mer.
Pris: 2099:-

BOKA HÄR!

Pioneer XDJ-RX2

Senaste XDJ-RX2 är en uppgradering av den populära XDJ-RX, kombinerad med funktioner från flaggskeppet NXS2-serien. 2-kanals allt-i-ett-system levererar en professionell DJ-upplevelse och går att ansluta till Rekordbox DJ via din laptop eller musik som lagras på en USB-enhet.
Pris: 1399:-

BOKA HÄR!

LEVERANS & TEKNISK MONTERING

leverans

Leverans

Behöver hjälp med transport av utrustning så erbjuder vi pålitliga leveranser med vår egen lastbilsflotta. Vi kör även ut även på helger.

montering

Montering

Vi erbjuder även hjälp med montering och nedtagning av utrustning. Pris från 350kr/h

Ring oss idag 08-23 44 50 eller maila info@loudevent.se