Hyra DJ Utrustning


Loud Event har med åren blivit Stockholms främsta leverantör av DJ utrustning till företag, event & PR byråer, DJ’s m.fl. Vi har ett brett utbud av den senaste utrustningen från Pioneer och erbjuder lösningar för alla typer av evenemang - stora som små. Vi har enklare modeller för hemmafesten men även mer avancerade DJ kit som professionella DJ’s efterfrågar. Vår utrustning är regelbundet servad och uppdaterad och levereras alltid funktionstestad innan uthyrning. Nytt för 2017 är att vi även har tagit fram ett stilrent DJ bord som lämpar sig utmärkt till evenemang i tex butiker, mässmontarar etc. Vi leverar med kort varsel - Tveka inte att kontakta oss!

Pioneer CDJ-2000NXS | 2399:-
Pioneer XDJ-1000 | 1799:-
Pioneer XDJ-RX | 1299:-
Pioneer XDJ-R1 | 999:-

DJ utrustning från Pioneer

För nybörjare som proffs

Under dem senaste två decennierna har DJ’s skiftat från att använda vinyl till CD-skivor, och från CD-skivor till musikfiler som Mp3. Pioneer ligger i framkant med att förstå och förutsäga DJs, klubb samt musikindustrins framtida behov genom att leverera produkter och tjänster som möjliggör och stimulerar utveckligen i branschen. Vi erbjuder uteslutande uthyrning av Pioneer Pro DJ.

Information till DJ's!

Behöver du som DJ hyra utrustning till spelningar?

Vi samarbetar med DJ’s i Stockholm och ordnar med ljud, ljus, dj utrustning och riggning inför spelningar. Vi bidrar tillsammans till en smidig och bra upplevelse för kunden och för dig som DJ. Som avtalskund får du förmånliga priser på hyra. Ring eller maila för mer information.

Leverans & montage

Gör det enkelt!

Vi ordnar med transport, montage och nedtagning. Pålitliga transporter med vår egen lastbilsflotta. Leveraner sker vanligtvis vardagar 08.00 – 15.00 samt helger 10.00 – 14.00 men kan även ske andra tider efter överenskommelse.

Don't speek DJ?

Är du osäker på vad du behöver hyra till ditt event?
Vi hjälper dig gärna och delar med oss av vår erfarenhet.

Ring oss idag 08-23 44 50 eller maila info@loudevent.se
Bokning & offertförfrågan

Vi hjälper dig gärna med dina frågor, oavsett om det handlar om
uthyrning, funderingar kring ditt event eller om du bara är
nyfiken på vad vi kan erbjuda dig.

Hör gärna av dig! Vi svarar inom 24 h !