Hyra DJ i Stockholm

Hos oss på Loud Event han du hyra DJ’s som är professionella och tillmötesgående och kan spela musik för alla åldrar. Vår vision är att alla ska dansa och ha kul. Vi är måna om att leverera en förstklassig helhetsupplevelse där musik, bemötande och teknisk utrustning utgör basen för dem tjänster vi erbjuder. Inför ett event hjälper vi dig sätta ihop ett dj paket utifrån behov och budget. Du kan välja att enbart hyra DJ eller DJ med ljud och ljus. Sedan ett tag tillbaka förmedlar vi även saxofonister som kan spelar tillsammans med DJ.

Musiken

Vi spelar det Ni vill höra

Våra DJ’s är mycket skicklig på att känna av publiken, och kan spela för stora grupper med variation i både ålder och musiksmak. Våra discjockeys anpassar tempo och musik på bästa sätt så att det passar just ert evenemang. Vi ser till att vara väl förberedda med musik och spellistor för just er fest. Under festen är vi tillmötesgående och låter dig och dina gäster önska låtar. Vår vision är enkel - Alla ska ha kul och dansa!

Våra DJs

Glada, sociala & lyhörda

Våra DJs är lyhörda för dina önskemål och har som främsta uppgift att tillgodose dina gästers välmående. De viktigaste egenskaperna hos en DJ från Loud Event är;

 • Kunna läsa av publiken.

 • Förmåga att spela för den breda skaran.

 • Locka folk till dansgolvet och få dem att dansa.

 • Framför allt, skapa en härlig stämning och atmosfär.

DJ & Saxofonist

Svårslaget koncept!

Vi får in många förfrågningar på saxofonister som spelar tillsammans med vår discjockey. Därför har vi satt ihop ett paket åt er där båda delarna ingår. Våra discjockeys & saxofonister kan anpassa sig till de flesta typer av tillställningar. Med detta upplägg lovar vi att ni får en riktigt svårslagen fest. Kontakta oss för offert!

Ljud och ljus

Helhetslösningar efter behov!

Vi erbjuder dig som kund det allra bästa inom ljud och ljus. Oavsett vilken typ av event du anordnar så ser vi till att det låter bra och ser snyggt ut. Vi har ett brett utbud av högtalare, stora som små samt ljusarmaturer som färgsätter. Vi hjälper dig att anpassa rätt utrustning efter behov och budget. Har du bokat egen DJ så går det även att endast hyra högtalare och dj utrustning.

URVAL AV KUNDER

 • Sven Erik
  "BLA BLA BLA"
  Sven Erik
  Nordea

Har du frågor eller funderingar kring att hyra dj?
Vi hjälper dig gärna och delar med oss av vår erfarenhet.

Ring oss idag 08-23 44 50 eller maila info@loudevent.se

DJDJ + ljudDJ + ljud & ljus
0-5050-100100+