Hyra DJ

Hos oss kan du boka och hyra DJ (även med saxofonist) till
fest, event & bröllop!

Våra DJs

Glada, sociala & lyhörda

Våra DJs är lyhörda för dina önskemål och har som främsta uppgift att tillgodose dina gästers välmående. De viktigaste egenskaperna hos en DJ från Loud Event är;

  • Kunna läsa av publiken.
  • Förmåga att spela för den breda skaran.
  • Locka folk till dansgolvet och få dem att dansa.
  • Framför allt, skapa en härlig stämning och atmosfär.

Musiken

Vi spelar det Ni vill höra

Våra DJ’s är mycket skicklig på att känna av publiken, och kan spela för stora grupper med variation i både ålder och musiksmak. Våra discjockeys anpassar tempo och musik på bästa sätt så att det passar just ert evenemang. Vi ser till att vara väl förberedda med musik och spellistor för just er fest. Under festen är vi tillmötesgående och låter dig och dina gäster önska låtar. Vår vision är enkel - Alla ska ha kul och dansa!

DJ & Saxofonist

Svårslaget koncept!

Vi får in många förfrågningar på saxofonister som spelar tillsammans med vår discjockey. Därför har vi satt ihop ett paket åt er där båda delarna ingår. Våra discjockeys & saxofonister kan anpassa sig till de flesta typer av tillställningar. Med detta upplägg lovar vi att ni får en riktigt svårslagen fest. Kontakta oss för offert!

Ljud och ljus

Leverans & montering

Vi erbjuder dig som kund det allra bästa inom ljud och ljus. Oavsett vilken typ av event du anordnar så ser vi till att det låter bra och ser snyggt ut. Vi har ett brett utbud av högtalare, stora som små samt ljusarmaturer som färgsätter. Vi hjälper dig att anpassa rätt utrustning efter behov och budget

Transport

Leverans & montering

Vi hjälper dig med transport och montering av ljud och ljus när ni bokar discjockey hos oss. Vanligtvis kommer vi i god tid innan festen och sätter upp all utrustning samt soundcheckar så att allt funderar som det ska. Leverans sker normalt vardagar 08.00 – 16.00 samt helger 10.00 – 14.00 men kan även ske andra tider efter överenskommelse.

Ring oss idag 08-23 44 50 eller maila info@loudevent.se
Bokningsförfrågan DJ

Vi hjälper dig gärna med dina frågor, oavsett om det handlar om
uthyrning, funderingar kring ditt event eller om du bara är
nyfiken på vad vi kan erbjuda dig.

Hör gärna av dig! Vi svarar inom 24 h !

DJDJ + ljudDJ + ljud & ljus
0-5050-100100+